Krumlík 10.-12.10. 2014

05.11.2014 09:29

 

Krumlík 10.-12.10.2014

 

Akce: Marathon

Obtížnost: WW II.

Zúčastnění účastníci výletu: Saška K1, Jana doprovod, Švejk doprovod, Icka a Tarzán C2 mix a Jirka K1 mvet.

Počasí: Jako v létě, slunečno dalo se jet v tričku.

 

Je legrační, jak je ten zápis zase podobnej, jen změním trochu jména a jinak to můžu skoro nechat jako loni.

 

Tak tradičně. Účast byla letos slabá, což už je vidět ze seznamu účastníků. Marťa měl něco se zápěstím, Ička to letos zvládla i když stále studuje a Fantoci loví jeleny. Vrbojc už jen dělají doprovod Sašce. Alespoň máme hezký fotky od Švejka. Kopáč měl nehodu a bolí ho záda. Míra staví.

Odjezd jsme letos zvládli s Ičkou už v pátek, což je super. Vrby přijeli taky v pátek na sprinty. Zkusil jsem trasu ze Strakonic přes Prachatice a je malebná a kratší. Stihli jsme si splout večer ještě celý Krumlov. Švejk nám moc pomohl s převezením auta. Jinak bychom sedali na vodu až za tmy. Zkušební jízda nám odhalila, že na rechlích je důležitý trefit střed, jinak vás to kopne do leva na jez, a nebo hůře do prava do vracáku. Jelení lávka je po přestavbě jetelná i na lehátku s prstama v nose. Na parkovišti jsme si dali k večeři těstoviny a celozrnný chléb. Ička stále chtěla koupit nějaké energetické bomby, ale to jsem jí rozmluvil. Triko jsem jí rozmluvit nedokázal. Tak má další suvenýr. Pak jsme se šli prezentovat a udělali si romantickou procházku zakončenou pivem na uvolnění v téměř prázdné Formance. Spát jsme šli do cíle, protože už tam stál hangár a toitoiky, což je výborný hlavně po probuzení.

Ráno jsme se v klidu nasnídali a už stál přistavený autobus, byl opět poloprázdný jako loni. Na startu jsme měli spoustu času, tak jsme šli pozdravit Mílu a vypít mu kafe. Zbytek času do startu jsme proplkali s Jirkou a Vrbama. Jirka dorazil někdy po 9:00. Start se nám tradičně podařil. Pravej střed na startovní čáře je jistota dobré linie. Na první šlajsně se tlačit do prava, když to jde, na Herbertově zas do leva, jinak skončíš v náhonu, jako Jirka. Pak už je problém jenom na rechlích kde to chce levej střed, jinak skončíš u břehu jako my. Konkurence byla letos veliká. Taky nám trochu teklo do lodi a nemáme vůbec natrénováno, tak jsme zase brambory. Asi jsem neměl jít darovat v pátek krev. Dostával jsem křeče do netradičních částí těla a hrozně brzo po startu. Loni by náš čas stačil na bednu. Saška byla taky brambora. Jirka si zlepšil čas asi o 30 vteřin.

Večírek se povedl, ale dost to bolelo. Nejdřív finančně za holandské triko (kluci se na mě složili) a pak moje hlava o nějakou lampičku na podiu. Snad to bude bez následků. Alespoň je jasný, proč je ten zápis tak krátkej. Protože mám 4 cm díru v hlavě.

 

Pro příště:

Nejít darovat krev před závodem.

Energo gely koupit.

Nechlastat po závodě.

 

Fotky: https://ko1ko.rajce.idnes.cz/Krumlik_10.-11.10.2014/

 

Tarzán